A+ A- Mutaties

Mutatie / aanmelding:Velden met (*) zijn verplicht.
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
Welkom op de digitale gemeentegids Oost Gelre

De gemeente Oost Gelre is een groene, jonge en  dynamische gemeente. Het ligt centraal en goed ontsloten in het oostelijke deel van de Achterhoek (Gelderland) en heeft ruim 30.000 inwoners. Het is goed wonen, werken en recreëren in Oost Gelre.

In deze digigids vindt u via de zoekmogelijkheid informatie over verenigingen en instanties in Oost Gelre. Op sportief, cultureel en sociaal-maatschappelijk terrein. U treft de adressen, telefoonnummers en voor zover aanwezig e-mail- en internetadressen aan. Ook staan bij alle adresgegevens een plattegrond en een routeplanner zodat u de vereniging of instantie gemakkelijk kunt vinden.
Wilt u meer weten over producten en diensten van de gemeente, het gemeentebestuur van Oost Gelre en onze plannen en projecten, kijk dan op www.oostgelre.nl.

Wijzigingen?
De digigids is met zorg samengesteld, maar natuurlijk veranderen adressen en komen er nieuwe bestuursleden of secretariaatsadressen. Geef wijzigingen door via de mutatiebutton, zodat onze gids up to date blijft en mensen de weg naar uw vereniging/instantie kunnen (blijven) vinden. Ook nieuwe verenigingen en organisaties vermelden wij graag. Klik rechts bovenin voor mutaties.

Nieuwsgierig geworden naar onze prachtige gemeente? Neem dan alvast een kijkje in deze digigids of op onze website. Of beter nog: kom gerust eens langs en overtuig uzelf!

Burgemeester Annette Bronsvoort
 
 
 
File meldingen
Nieuws meldingen